Trickmetolife

I just try to put color into this grey world

Glossybox December!

Publicerad 2014-01-11 12:02:05 i Glossybox,

 
 
WOW!
Jag ligger verkligen efter med detta inlägget! Men det är väl så det blir när man haft fullt upp med att ligga sjuk och dylikt!
Well, jag älskade decemberboxen! Det enda som skrämde mig var nagellacket, för i själva flaskan så ser det ut att ha samma färg som blodpuddig (EUW) Men som tur var blev det superfint när man väl målade på det!
 
1. HOT MAKEUP Glitter Eyeshadow
Glitter ögonskuggan som direkt tillför en festkänsla till din sminkning. Den är gjord med en gelformula som ökar hållbarheten, förenklar applicering och ger dig ett perfekt glitterreasultat
79 kr/ st
 
 
2. NAILS INC Victoria  Nailpolish
I en vackert vinröd färg så 'r detta lättapplicerade nagellack lika trendigt som klassiskt. Det är det självklara valet under jul- och nyårsfestligheterna och passar lika bra till svart som mönstrat.
149 kr / st
 
 
3. RENU Lip and Eye Active lift
Prisvinnande mirakeltreatment som mjukgör, vårdar och boostar huden kring ögon (motverkar också påsar och mörka cirklar!) och läppar. Dutta försiktigt på krämen men undvik ögonlocken.
339 kr / 15 ml
 
 
4. ELIZABETH MOTT It's So Big Volumizing Mascara (Exklusivt för Glossybox)
Med glimten i ögat höjer Elizabeth Mott volymen på dina fransar utan att de smular sig. Volymen byggs upp av en timglasformad borste och fördelar exakt rätt mängd över dina fransar
159kr / 10 ml
 
 
5. ARDELL Started Kit
Framhäv ögonen med lösögonfransar av högsta kvalitet! Ardells lösögonfransar är världens med sålda och älskas världen över av makeup-artister och kändisar.
109 kr / st
 
Är du intresserad av att börja att prenumerera på Glossybox?
Då är det bara att gå in på deras Hemsida och börja prenumerera. Varje box kostar 139 kr med gratis frakt.

Kommentarer

Postat av: Erika

Publicerad 2014-01-11 13:13:58

Vilka bra saker som följde med i din box ^^

Svar: eller hur? :D
Emily

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emily

Makeup enthusiast, Love playing with it, Love buying it and I love to create characters with it. do you have questions or just wants to talk to me in general, please contact me here: Trickmetolife@live.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela