Trickmetolife

I just try to put color into this grey world

Vilken 120 palett?

Publicerad 2011-02-28 09:22:40 i Answers,

Svar: Tack så hemskt mycket! Min palett kommer från manly och jag köpte den på tradera för 260 kr för något år sedan, och tyvärr var några ögonskuggor sönder (8 st) när jag fick den då den hade fraktats från hong kong.

Skall du köpa en 120 palett så rekomenderar jag att du köper från Ebay, För det är exakt samma som de säljer på Nelly.com, Eleven.se och stina markan. bara att de har satt på sin egna logga och tar 200 kr extra. Och traderas priser har en tendens att flippa ur, så, skall ni ha en 120 palet, så köp den på ebay.

 

 

Min 120 palet, som ni ser var en del av dem sönder, och detta var innan jag ens hade börjat använda den.

PSSSST! klicka på bilden för att komma till ebay och en 120 palett för 78,75 kr!

 

 

 

Yves rocher duschgel - Organic vanilla

Publicerad 2011-02-19 13:26:00 i Reviews,

 

Minns ni när jag nämnde vanilj parfymen från yvesrocher? Det är nämligen så att det finns en duschgelé som även luktar exakt likadant! Och jag som är smått besatt av vaniljdoften blir helt frenzy varenda gång jag duschar, för att det är så HIMLA gott! haha!

Och iblnd om man har tur och har handlat på Yves Rocher's online shop så kan man välja premier, där det kan hänga med en sådan här, vilket jag finner helt underbart!

 

Den jag har på bild här är 50 ml och kostar 19 kr här

Sen finns det en lite (rätt mycket större) på 400 ml för 65 kr här

 

Såklart finns det ju andra dofter där med, men jag har bara fastnat lite extra för just vaniljdoften!

Gunry Hair repair hårinpackning

Publicerad 2011-02-18 10:17:00 i Reviews,

 

Jag måste säga det; Jag ÄLSKAR den! Använder detta istället för vanligt balsam då mitt hår ät så fruktansvärt torrt och slitet, och det gör UNDER för det. Mitt hår har blivit mycket starkare och går inte av lika lätt längre.

Den har en mild doft av jordgubb som påminner om godis, och jag älskart!  Finns på Gekås för 15 kr vad jag vet. Och det är rätt mycket för pengarna då du inte alls behöver mycket för att det skall gå ut i hela håret.

 

Ett tips för er som använder Directions eller stargazer (Eller egentligen vilken uttvättbar hårfärg som hellst);
Vill ni slippa att behöv färga om håret vr 4-6 vecka? Använd enbart denna när ni tvättar håret. Det gör att färgen inte slits ut lika fort och håller sig kvar ett ganska bra tag.

 

Minns ni det här håret jag hade?;

 

Det röda höll i sig så ett bra tag pga att jag använde enbart hårinpackningen, och schampo någon enstaka gång. Så jag rekomenderar denna starkt faktiskt!

Om

Min profilbild

Emily

Makeup enthusiast, Love playing with it, Love buying it and I love to create characters with it. do you have questions or just wants to talk to me in general, please contact me here: Trickmetolife@live.se

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela